• НАЈДОБРИТЕ ТЕЛЕВИЗИСКИ КАНАЛИ НА ЕДНО МЕСТО

 • АНАЛОГНА ТЕЛЕВИЗИЈА

  Инфел-КТВ Ви нуди 53 аналогни телевизиски канали од сите жанрови. Аналогната телевизија се пренесува преку коаксијално-оптичката мрежа која овозможува беспрекорно чиста слика и одличен квалитет.

  Услови:

  • Приклучок 0 ден.
  • Месечна претплата 320 ден.
  • 2 месеци гратис за годишна претплата во готово
  • Приклучок за викенд корисници 1500 ден.
  • Годишна претплата за викенд корисници 1920 ден.
  • Дополнителен ТВ приклучок 400 ден.
  • Една месечна претплата важи за максимум 4 ТВ приемници
  • Посебни поволности за туристички објекти

  *Аналогната телевизија е услов за користење на било која друга дополнителна услуга на Инфел-КТВ

 • ДИГИТАЛНА ТЕЛЕВИЗИЈА

  Инфел-КТВ Ви нуди 80 дигитални телевизиски канали од сите жанрови. Дигиталната телевизија се пренесува во висока резолуција и овозможува беспрекорно чиста слика и одличен квалитет.

 • СУРФАЈТЕ СО НАЈБРЗИОТ ИНТЕРНЕТ ВО ГРАДОТ

 • СУРФАЈТЕ СО НАЈБРЗИОТ ИНТЕРНЕТ ВО ГРАДОТ
  • 50GB со брзина до 10Mbps
  • за само 499 ден. месечно
  • +10GB за само 199 ден.
  • ПО НАДМИНУВАЊЕ НА ЛИМИТОТ
   БРЗИНАТА СЕ МЕНУВА НА 256/256 kbps
  • Кабелски модем 1000 ден.
  • Без годишни договори
   Без доплата за рутирање
   Бесплатен приклучок
  • ЦЕНИТЕ СЕ СО ВКЛУЧЕН ДДВ
 • СУРФАЈТЕ БЕЗ ОГРАНИЧУВАЊА
  • брзина до 10 Mbps / 1 Mbps
   целосно неограничен сообраќај
  • за само 699 ден. месечно
 • СУРФАЈТЕ БЕЗ ОГРАНИЧУВАЊА
  • брзина до 20 Mbps / 1 Mbps
   целосно неограничен сообраќај
  • 1199 ден. месечно
  • За постигнување на брзината од пакетите C-U 20 и C-U 30, потребен е модем DOCSIS 3.0 (или замена на стариот со доплата од 750ден.)
 • СУРФАЈТЕ БЕЗ ОГРАНИЧУВАЊА
  • брзина до 30 Mbps / 1 Mbps
   целосно неограничен сообраќај
  • 1599 ден. месечно
  • За постигнување на брзината од пакетите C-U 20 и C-U 30, потребен е модем DOCSIS 3.0 (или замена на стариот со доплата од 750ден.)
 • ОПШТИ УСЛОВИ ЗА КАБЕЛСКИ ИНТЕРНЕТ
  • Сите интернет пакети се припејд и важноста на пакетите е од први до први во месецот.
  • Минимална загарантирана брзина 256/256 Kbps
  • Промена на пакетите за наредниот месец се пријавува до 20-ти во тековниот.
  • ИНФЕЛ-КТВ со цел да овозможи квалитетна услуга за сите корисници, водејќи се по универзалниот принцип FAIR USAGE POLICY го задржува правото да ја корегира брзината на пакетот во зависност од остварениот вкупен трансфер.
  • Аналогната телевизија е услов за користење на било која друга дополнителна услуга на Инфел-КТВ
 • ФИКСНА ТЕЛЕФОНИЈА СО НАЈНИСКИ ЦЕНИ
  НЕ ГО ЗАВРШИВТЕ ВАШИОТ РАЗГОВОР?
  СЕ ПЛАШИТЕ ОД ГОЛЕМА ТЕЛЕФОНСКА СМЕТКА?
  СО НАС, ВАШИОТ СТРАВ Е МИНАТО
  МЕСЕЧНА ПРЕТПЛАТА 0 ДЕН
  ПРИКЛУЧОК 0 ДЕН
 • ПРИПЕЈД ТАРИФЕН МОДЕЛ
  Сопствена мрежа (MK-TEL):0,6 ден./мин.
  Други фиксни мрежи:1,20 ден./мин.
  Мобилни мрежи:7,80 ден./мин.
  Меѓународни разговори:од 5,9 ден./мин.
  • Приклучок 0 ден.
  • Без годишни договори!
  • Без минимална месечна потрошувачка
  • Без скриени трошоци!
  • Можност за префрлување на број
  • Детална проверка на сметка
  • Цените се со вклучен ДДВ
  Терминален адаптер
  1950 ден.
 • ПОСТПЕЈД ТАРИФЕН МОДЕЛ
  Сопствена мрежа (MK-TEL):0,5 ден./мин.
  Други фиксни мрежи:1,00 ден./мин.
  Мобилни мрежи:7,80 ден./мин.
  Меѓународни разговори:од 5,9 ден./мин.
  • Месечна претплата 0 ден.
  • Приклучок 0 ден. со договор на 24 месеци
  • Приклучок 750 ден. со договор на 12 месеци
  • Минимална месечна потрошувачка 200 ден
  • Без скриени трошоци!
  • Можност за префрлување на број
  • Детална проверка на сметка
  • Можност за ограничување на разговори
  • Цените се со вклучен ДДВ
  За времетраење на договорот
  корисникот бесплатно добива
  терминален адаптер на користење
 • МЕЃУНАРОДНИ РАЗГОВОРИ

  Америка

  Канада

  Италија

  Франција

  Австралија

  Германија

  Австрија

  Швајцарија

 • Контакт и Информации

  Адреса:
  • Туристичка Мини базар Гранит лок. 12
   Охрид, Македонија
  Телефони:
  • 046 611 611 - наплатен центар
  • 075 425 101 - информации
  • 075 425 411 - техничка поддршка
  e-mail: web: Работно време:
  • 08:00 - 20:00 Понеделник - Петок
  • 08:00 - 16:00 Сабота
  • 10:00 - 14:00 Недела
 • 046 611 611
 • contact@infel.net.mk
 • infel.net.mk
Аналогни ТВ Канали
S3 119.25 MHz
1
S4 126.25 MHz
2
S5 133.25 MHz
3
S6 140.25 MHz
4
S7 147.25 MHz
5
S10 168.25 MHz
7
C5 175.25 MHz
8
C6 182.25 MHz
9
C 7 189.25
10
C8 196.25 MHz
11
C9 203.25 MHz
12
C10 210.25 MHz
13
C12 224.25 MHz
14
S11 231.25 MHz
15
S16 266.25 MHz
16
S13 238.25 MHz
17
S14 245.25 MHz
18
S17 273.25 MHz
19
C53 727.25 MHz
20
C24 495.25 MHz
21
S26 311.25 MHz
22
S27 287.25 MHz
23
S23 294.25 MHz
24
S24 303.25 MHz
25
. .
26
S30 319.25 MHz
27
S24 327.25
28
S25 335.25 MHz
29
S26 343.25 MHz
30
S27 351.25 MHz
31
S28 359.25 MHz
32
S29 367.25 MHz
33
S30 375.25 MHz
34
S31 383.25 MHz
35
C21 471.25 MHz
36
C22 479.25 MHz
37
C23 487.25
38
Дигитални ТВ Канали